2020-02-22 HUDVÅRDS-LABB

Havregryn, bikarbonat, rapsolja, kakao, örter, kokosolja, dekokter, aktivt kol och rena burkar. Den här träffen handlar om att bli våra egna producenter av hud- och hårvårdsprodukter med skafferiet som utgångspunkt. Var med om att blanda, testa och forma produkter för att passa till olika ändamål. Inga tillsatser som konserveringsmedel, mikroplaster eller E-nummer. Ta del av kunskaper om hud och örter som utmanar föreställningar om vad hudvård kan vara.

Begränsat med platser så hör av dig om du vill vara på hejskavigoraengrej@gmail.com.

Vi träffas lördagen den 22 februari mellan klockan 10 – 12. Platsen är Unga Kontoret/Hökarängens Statsdelsråds lokal vid David Helldéns torg (Centrum), Pepparvägen 1. Det finns kaffe/te och kanske något gott till.

Välkommen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close