2020-04-10 Orientering

Frukt, bär och annat ätbart. På cykel. En träff där vi navigerar i närområdet med hjälp av en uppdaterad frukt- och bärkarta, ursprungligen från Hopp-bloggen, för att titta på växtplatser för möjliga skördar.

Den här träffen är vi utomhus. Vi ses på torget utanför Unga kontoret och cyklar sedan en rutt till några utvalda platser runt om i Hökarängen där det växer ätbart eller växer växter som är användbara på andra sätt. Om du vill tipsa om platser som kan passa att markeras på kartan är det speciellt välkommet. Den uppdaterade kartan kommer att publiceras här på hejskavigoraengrej.com inom några veckor efter träffen för alla att ta del av.

Var och en tar med en egen cykel och eventuellt eget fika (vi avslutar träffen vid Högdalstoppen). Om du känner dig sjuk, stanna hemma. Om du tillhör en riskgrupp, överväg att stanna hemma. Håll avstånd. Även om vi skulle kunna vara många som är med på träffen är det ändå bra av flera anledningar med en begränsning av antal platser. Så om du vill vara med, hör av dig på hejskavigoraengrej@gmail.com.

Vi träffas lördagen den 18 april klockan 10 utanför Unga Kontoret/Hökarängens Statsdelsråds lokal vid David Helldéns torg (Centrum), Pepparvägen 1. Därifrån tar vi oss med cykel runt till olika platser i Hökarängen och avslutar med en fika vid Högdalstoppen. Turen tar ca 2 timmar.

Välkommen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close