2019-08-17 HANDKRAFT

– eget schampo, balsam, tvättmedel och fettborttagningsmedel

Efter sommaruppehåll kommer Hejskavigöraengrej tillbaka i augusti med en träff med Sanya Falkenstrand som kunskapsdelare!
animamundi.se / instagram.com/animamundi.se

Den här morgonen ska vi göra vårt eget schampo, balsam, tvättmedel och fettborttagningsmedel att städa med. Förutom att det är trevligt att göra sina egna saker så är det kanske en utav de viktigaste insatserna vi kan göra – handkraft – att gå från konsument till producent. Och för att förstå varför så kommer vi därmed börja med ca en timmes föreläsning om de problemen som har kommit i skymundan av klimatfrågan, men som är minst lika alarmerande. Men vi lämnas inte vid hoppets rand då Sanya även ger exempel på omställning som hon har gjort i sitt liv samt går vi sedan in på detta med handkraft, dvs vi sätter igång och gör våra egna produkter. Ta med två tomma ca halvliters flaska per person och en liten burk om ca 1 dl, vattentäta så att det inte läcker på vägen hem sedan. Vi ses!

Vill du vara med? Begränsat med platser. Mejla hejskavigoraengrej@gmail.com.

Vi träffas lördagen den 17 augusti mellan klockan 10 – 13 (OBS tiden, en timme längre än vanligt). Platsen är Unga Kontoret/Hökarängens Statsdelsråds lokal vid David Helldéns torg (Centrum), Pepparvägen 1.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close