Vad kan vi dela med våra grannar?

Det finns många goda anledningar att göra saker tillsammans. Vi kan hjälpas åt, ta del av varandras åsikter och insikter och få andra perspektiv på saker och ting. Om vi som grannar dessutom kan dela med oss av något vi kan och som andra kan ha glädje av så växer gemenskap. Vi kan alla vara en resurs och tillgång för andra som bor i vårt närområde.

“Hej, ska vi göra en grej?” inspireras av tankar kring gemenskap och hållbarhet. Tanken är att en gång i månaden erbjuda en träff kring ett specifikt hantverk eller annan kunskap som kan förmedlas på två timmar. Alltid gratis. Och det är vi som bor i Hökarängen med omnejd som delar med oss av våra kunskaper.

Så håll utkik efter affischer på anslagstavlor runt om i Hökarängen eller på den här hemsidan om du vill veta vad nästa träff kommer att handla om.

front

Be a maker!

Har du kunskap i något som du tror kan vara till glädje och nytta för dina grannar?

Makramé? Sandaltillverkning? Reparera elektronik? Skriva medborgarförslag? Skicka ett tips till hejskavigoraengrej@gmail.com och hör också av dig om du vill ha nyhetsbrev.

Kunskap och hantverk som generöst delas med andra värderar vi högt! Hör av dig för mer information: hejskavigoraengrej@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close