Aktuellt

Kombucha – fermenterad nyttodryck

Till oss som velat prova att brygga egen kombucha. På den här träffen får alla med sig en burk med SCOBY (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast) och de instruktioner som behövs för att få fram den fermenterade och lätt kolsyrade drycken kombucha. Kunskapsdelaren kommer att ge sina tips på hur den levande kulturen tas omhand, om olika smaksättningar och andra erfarenheter av tillverkningsprocessen.

Vi ses utomhus i form av enskilda konsultationer. Utanför Unga kontorets lokal på torget kommer vi att ha mottagning med bord och stolar där 2–3 deltagare åt gången får sitt kombucha-kit och får träffa kunskapsdelaren. Vi möblerar med avstånd. Vi kommer också att ge hålltider till de som vill vara med för en sittning på ungefär 15–20 minuter. Mottagningen är mellan klockan 10–12 beroende på hur många som anmäler sig. Om du vill komma tillsammans med en vän eller familjemedlem, berätta det när du anmäler dig så bokas ni in på samma tid.

Begränsat med platser så hör av dig om du vill vara på hejskavigoraengrej@gmail.com.

Om du känner dig sjuk, stanna hemma. Om du tillhör en riskgrupp, överväg att stanna hemma. Håll avstånd.

Lördagen den 23 maj med start klockan 10. Vi har mottagning så länge vi har kvar start-kit för kombucha men senast till klockan 12. Utanför Unga Kontoret/Hökarängens Statsdelsråds lokal vid David Helldéns torg (Centrum), Pepparvägen 1.

Välkommen!

Vill du ha nyhetsbrev? Mejla hejskavigoraengrej@gmail.com eller hör av dig här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close