Att använda handens kraft

Att göra och varför

Vi var många som träffades lördagen den 17 augusti och fick ta del av Sanyas erfarenheter, tankar och kunskap kring hur det kan vara möjligt att leva ett liv med siktet inställt på urban självhushållning och resiliens tillsammans med andra. Under tre timmar var vi delaktiga i en mix av föreläsning, samtal och görande – eget schampo, balsam och fettborttagningsmedel.

Pdf från Sanya med recept på vad vi gjorde hittar du här!

Om det är någon som känner för att göra mer liknande saker så startar Sanyas intensivkurs inne på söder den 24 sep samt öppnar snart ansökan till folkhögskolekursen i Urbant Ekohushåll, med start i feb/mars 2020.

Karta över var kunskaperna i HANDKRAFT har hamnat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close